Deel uitmaken van Careys betekent samenwerken met mensen die je kunt vertrouwen. Wat de uitdaging ook is, we werken allemaal samen om elke dag beter te worden. Elk lid van ons team zet zich in om een bijdrage te leveren, om onze expertise te tonen en om elkaar te ondersteunen bij het leveren van uitmuntende prestaties, bij alles wat we doen.

Wij waarderen het teambelang en de relatie met onze klanten. Dat staat centraal bij alles wat we doen, zodat iedereen effectief samenwerkt. We hebben een cultuur van constante verbetering. We hebben een écht team met verschillende nationaliteiten die met ons samenwerken; alle teams werken heel goed samen en iedereen ondersteunt elkaar - het is een geweldige plek om te werken.

Kenneth Doran - Algemeen Directeur

Managementteam

Het senior managementteam van Seneca Resource Recovery heeft uitgebreide ervaring in grondstofrecycling en RDF-productie. Onze managers beschikken niet alleen over uitgebreide vaardigheden en ervaring, maar ook over een gevestigd netwerk van internationale contacten die binnen onze toeleveringsketen uiteenlopende diensten aanbieden.

Lees verder om ons team beter te leren kennen.

Loopbanen

We willen dat onze medewerkers zich ontplooien en hun hoogste potentieel bereiken. We streven naar een omgeving die kansen biedt voor stimulerende en bevredigende loopbanen en die tegelijkertijd een kader vormt om meer kennis op te doen en vaardigheden te ontwikkelen.

Careers at Seneca Resource Recovery