Kevin ging in 2014 als Commercieel Manager aan de slag bij Seneca Resource Recovery, waarna hij in 2017 werd gepromoveerd tot Commercieel Directeur. Hij beschikt over 30 jaar ervaring in de afval- en recyclingindustrie. Gedurende zijn loopbaan heeft hij zich omhoog gewerkt en bekleedde hij een aantal senior managementfuncties op het gebied van operationele activiteiten, verkoop en ontwikkeling. De functies die hij vervulde, verdiepten zijn kennis op een groot aantal gebieden, waaronder afvalinzameling, afvalverwerking en -behandeling en grondstofexport.

Kevin is verantwoordelijk voor het beheer van de afvalstromen naar de Seneca fabriek, het beheer van het RDF-exportproces en het in kaart brengen van de mogelijkheden voor bedrijfsontwikkeling naar nieuwe en gevestigde markten.

Kevin Sibley

Vraag en antwoord

Er heerst een zeer positieve en inclusieve cultuur binnen het bedrijf. We moedigen alle teamleden aan om actief bij te dragen en eerlijke en openhartige gesprekken te bevorderen. We zijn gedreven om oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Om dit te bereiken, stimuleren we het juiste gedrag en de juiste houdingen binnen ons team, waarbij we de teams de middelen geven die ze nodig hebben.

We besteden aandacht aan de behoeften van onze klanten en willen volledig begrijpen wat zij zoeken in een leverancier en partner. Voor ons zijn betrokkenheid en relatie de sleutelwoorden. We hebben altijd de ambitie gehad om de grootste RDF-exporteur en -leverancier in het Verenigd Koninkrijk te worden. We hebben nooit de drive en het aanstekelijke enthousiasme verloren om dit te bereiken.

Qua personages en vaardigheden is het managementteam zeer divers, maar we vullen elkaar uitzonderlijk goed aan. We zijn een klein en hecht team, dat zorgt voor veel energie. We kennen allemaal precies onze rol binnen het team. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog alle voordelen van het feit dat we deel uitmaken van een grote bedrijvengroep.

We betraden de RDF-exportmarkt vrijwel in het begin. We behoorden tot de oorspronkelijke pioniers en hebben ons stevig gevestigd als een van de marktleiders. Door de jaren heen is de sector aanzienlijk gegroeid en er is nu veel meer concurrentie. Daarom kijken wij ook alweer vooruit naar opkomende markten. We hebben de laatste tijd met name succes geboekt op de Poolse markt. Ik schrijf dit succes toe aan ons begrip van de marktdynamiek en aan de manier waarop wij ons aanbod vormgeven ter bevordering van échte win-win-partnerschappen.

Het is ook van cruciaal belang dat we onze brandstofproductieprocessen blijven verbeteren en onze marktkennis blijven ontwikkelen om ervoor te zorgen dat we voorop blijven lopen binnen de sector.