Simply Waste Solutions is één van de grootste onafhankelijke afvalverwerkers in Zuidoost-Engeland. Het bedrijf is opgericht in 2006 en biedt een breed scala van afvalinzamelings- en recyclingdiensten. Momenteel verwerkt het bedrijf meer dan 100.000 ton afval per jaar via haar kwalitatief hoogwaardige vloot.

Het feit dat Seneca Simply Waste-voertuigen 24/7 toegang biedt tot een stortpunt, waarbij voertuigen worden gewogen, gelost en binnen vijftien minuten na aankomst weer in gebruik worden genomen, is een belangrijke drijfveer geweest in onze relatie. De omvang van onze faciliteit is hiervoor van cruciaal belang, waardoor tot drie vrachtwagens in verschillende delen van het gebouw gelijktijdig kunnen worden gelost.

Zodra de wagens gelost zijn, verwerken we het materiaal tot RDF voor export naar de meest toonaangevende EFW-centrales van Europa. Met onze vier proceslijnen kan het materiaal snel en efficiënt worden verwerkt met behoud van 100% voorkoming van storten.

Seneca’s RDF-fabriek in Wembley levert onze ophaaldienst van bedrijfsafval echt voordelen op. Onze voertuigen halen 24 uur per dag afval op bij een groot aantal prominente klanten. Het is dus cruciaal dat we 24/7 toegang hebben tot een hoogwaardig stortpunt waar onze chauffeurs hun lading veilig en snel kunnen storten. Het feit dat Seneca consistent voor 100% voorkomt dat deze afvalstromen op een stortplaats eindigen, stelt Simply Waste ook in staat om zijn klanten te ondersteunen bij het realiseren van uitzonderlijke milieuprestaties.

James Capel - CEO, Simply Waste Solutions Ltd
Klant
Simply Waste Solutions
Locatie
Engeland